Exclusief assortiment
Gezonde keuze
Binnen 2 werkdagen verzonden
Culinair cadeau

Garantie

Oils & Nuts staat ervoor in dat de producten voldoen aan de bruikbaarheid en/of deugdelijkheid en de wettelijke regels/voorschriften. Dit geldt ook indien de te leveren zaken bestemd zijn voor het gebruik in het buitenland en u hiervan uitdrukkelijk schriftelijk melding heeft gemaakt aan Oils & Nuts. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Indien een cadeau is beschadigd (de verpakking uitgesloten) of het voldoet niet aan de omschrijving dan hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie. Stuur info@oilsnuts.nl binnen 24 uur na levering foto’s en een beschrijving van wat er niet goed is gegaan. Ons team zal dit onderzoeken en ervoor zorgen dat uw klacht wordt opgepakt en netjes wordt afgehandeld. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Onze gegevens

Steenbakkerij 38
2912 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

+31 (0) 85 130 78 99

KVK-nummer: 64135012
Btw-nummer: NL003097283B95

De waardering van oilsnuts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 16 reviews.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Laat hier je e-mailadres achter, en krijg gelijk een code te zien voor 10% korting op je eerste bestelling!